Specialist Seo
Cu noi obțineți rezultate și vizibilitate pentru afacerea dumneavoastră!

Dacă îţi doreşti mărirea traficului calitativ al site-ului tău în scopul creşterii vizualizărilor sau vânzărilor, ai nevoie de un specialist SEO, care îţi poate oferi servicii de optimizare a site-ului pentru motoarele de căutare. Deşi greşit înţeles în multe situaţii, adevăratul scop al SEO este de a-i ajuta pe cei care caută site-ul domneavoastră, să îl găsească. Pentru îndeplinirea acestui scop este absolut imperativ ca materialul cuprins în site să se potrivească cu ceea ce oamenii sau clienţii sunt interesaţi să găsească. Aşadar, dacă îţi doreşti ca SEO să funcţioneze pentru tine şi firma ta, este important ca obiectivele tale să fie congruente cu obiectivele celui care accesează  site-ul.

Rezolvarea problemelor tale nu se află neapărat în creşterea traficului, ci în descifrarea produsului şi optimizarea cuvintelor cheie care îţi pot aduce vizitatori din aceeaşi sferă de interes.

Alegerea cuvintelor cheie poate fi un proces complicat, insa este importantă utilizarea si cautarea acelor cuvinte care au si volum mare de căutare dar si a celor  cu un număr mai mic de rezultate. În acelaşi timp este necesară folosirea  unor cuvinte de maximă relevanţă pentru site-ul dumneavoastră.

În elaborarea conţinutului este de dorit ca obiectivul să îl reprezinte în primul rând clientul sau vizitatorul de site, iar scrierea să fie uşor de înţeles şi captivantă pentru orice utilizator. Se acordă o atenţie deosebită titlurilor, cuvintelor cheie, link-urilor, calităţii conţinutului, noutăţii şi unicităţii lui. Mai apoi conţinutul se optimizează pentru roboţii de căutare. Acestia reprezintă software-ul motorului de căutare, care interpretează textul şi clasează site-ul .  Roboţii de căutare dau o importanţă deosebită textului, dar şi codului-sursă . Se lucrează ca toate cele opt coduri de sursă să fie imbunătăţite, printre care: tag-uri de titlu, harta site-ului, numele domeniului sau structura site-ului.

Ataşarea link-urilor este poate cea mai importanta parte a SEO, întru-cât ajută la surclasarea site-ului. Prezenţa site-ului pe reţelele sociale sau forumuri creşte şansele accesării paginii dumneavoastră.

Aveti nevoie de indrumari in afacerea dumneavoastra?
Contactati-ne!

Tel: 0762614442     

Email: websitebrasov@gmail.com